Loading...

AHIF 2018: Afrika je identificirana kao ključno tržište rasta međunarodnog hotelijerstva

Na Africa Hotel Investment Forumu u listopadu u Nairobiju , okupit će se najveći broj ikada rukovoditelja hotela na svijetu

Na Africa Hotel Investment Forumu u listopadu u Nairobiju među nazočnima bit će i Christopher Nassetta, predsjednik i izvršni direktor Hiltona i Federico González, predsjednik i izvršni direktor Radisson Hotel Group-e.
"Iako je AHIF poznat kao vrhunski okupljalište ugostiteljsko-hotelijerske industrije u Africi, on mora biti više od toga, jer je to prvi put da se u Africi u isto vrijeme pojavljuju mnogi glavni rukovoditelji najvećih svjetskih hotelskih brandova" izjavio je Matthew Weihs, izvršni direktor Bench Eventsa, koji organizira AHIF.

 

" Tolika prisutnost najboljih svjetskih hotelijera šalje signal da je Afrika otvorena za poslovanje i promatrana kao strateško tržište za rast te industrije".

Pored već spomenutih očekuje se da će toj konferenciji prisustvovati i Sébastien Bazin, predsjednik i izvršni direktor tvrtke AccorHotels, Philippe Baretaud, izvršni direktor Mantis Collection, and Mossadeck Bally, chief executive Azalaï Hotels Group.
Predsjednik Hilton Christopher Nassetta bit će među glavnim govornicima na događaju

AHIF je premijerna hotelijerska konferencija o investiranju u Africi, koja privlaći mnoge istaknute međunarodne hotelijere, investitore, financijere, tvrtke za upravljanje i njihove savjetnike.
Organizator je Bench Events , koji ima dugogodišnje iskustvo u organiziranju hotelskih investicijskih konferencija i foruma diljem Europe, Bliskog istoka, Afrike, Azije i Latinske Amerike.
Afrički hotelski investicijski forum održat će se ove godine u Nairobiju od 2. do 4. listopada, u partnerstvu s Ministarstvom turizma Kenije.

Daniel Silke, glavni govornik AHIF-a, rekao je: "U sljedećem desetljeću ne bih se iznenadio kad bih vidio nekoliko afričkih zemalja, prije svega Etiopiju, Obalu Bjelokosti i Ganu, u prvih deset najbrže rastućih ekonomija u svijetu ".

Također je naglasio atraktivnost Afrike za hotelske investicije. To potvrđuje brzi rast i razvoje nekih afričkih gradova, sve veće zanimanje stranih turista, veliki val investicija posebice iz Kine i sve bolju političku i ekonomsku klimu u velikom dijelu toga kontinenta.

Izvor: Turizmoteka

NEWS FROM UPUHH
Regularly in your mailbox
 

Your email address will not be displayed nor used for advertising by third parties