Loading...

NATJECANJE BARMENA "BEST HOTEL BARMEN"

 

„BEST HOTEL BARMEN“

 

Natjecanje barmena u pripremi Long Drink i After Dinner cocktaila

06.04.2018., u 13:00 sati, Hotel Diamant, Poreč

 

 

POZIV

  

Poštovane kolegice i kolege barmeni,

 

s velikim zadovoljstvom pozivamo vas na natjecanje barmena.

U organizaciji Hrvatske sekcije barmena pri UPUHH-u, dana 06.04.2018. godine u Hotelu Diamant, Poreč s početkom u 13:00 sati, održat će se natjecanje barmena u dvije kategorije:
Long drink i after dinner cocktails.

Pravila natjecanjaprogram natjecanja, prijavnice za long drink i after dinner i popis pića pronađite na poveznicama jedan, dva, tri i četiri.

Prijave molimo šaljite na mailove:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , najkasnije do 04.04.2018. godine.

Natjecanje barmena hotelskih barova prvo je natjecanje takvog tipa u Hrvatskoj.

Odazovite se pozivu i pokažite svoju kreativnost i maštu sudjelovanjem u natjecanju za titulu najboljeg barmena hotela. Osim nagrada sponzora, osigurane su i novčane nagrade za pobjednike u obje kategorije te odlazak najboljih na međunarodno natjecanje barmena u mjesecu prosincu u Novi  Sad, s osiguranim smještajem od strane Hrvatske sekcije barmena. Pravo na sudjelovanje imaju barmeni koji rade u baru hotela, a ujedno su i članovi HSB-a s plaćenom članarinom za 2018. godinu.

 

Ukoliko niste uplatili članarinu, a željeli biste prisustvovati natjecanju, uplatu možete izvršiti najkasnije do 04.04.2018. godine na račun sekcije ili možete postati članom sekcije do istog datuma.

Upute za uplatu pronađite na linku.

 

Srdačan pozdrav,

 

Dragana Franković

Predsjednica HSB-a

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane