Loading...

EUROPSKI SAJAM TURIZMA 2018. U ZAGREBU

SREDNJOEUROPSKI SAJAM TURIZMA, Central European Tourism Summit (CETS), održava se na Zagrebačkom velesajmu 4-5 prosinca 2018. u organizaciji Cent Euro Fairs SL

 U prostorijama zagrebačkog velesajma 4 i 5.12.2018. održati će se srednjoeuropski sajam turizma (CET Summit) koji za cilj ima predstaviti jedinstveni turistički događaj.
CET Summit u svjetskim razmjerima, po prvi put u Hrvatskoj okuplja djelatnike iz raznih turističkih djelatnosti srednje Europe na jednom mjestu.

Sajam će povezati 6000 turističkih profesionalaca koji žele uspostaviti nove poslovne kontakte, podijeliti ključna znanja o turističkoj djelatnosti i stvoriti veće poslovne rezultate u 2019., kao i u narednim godinama.

U dva dana održavanja, turistički sajam omogućiti će ekskluzivne aktivnosti uključujući namjenske seminare, koje će predstaviti turistički stručnjaci, dodatne sadržaje i usluge, sastanke s odabranim partnerima, mogućnosti za prvoklasno umrežavanje i po prvi put dodjelama turističkih nagrada srednje Europe.

Turistički sajam jedinstven je u regiji i predstavlja izlagačima posebnu priliku da se na jednom mjestu susretnu s 400 najvećih kupaca (Hosted Buyers) iz turističkih djelatnosti iz 34 zemlje svijeta, uključujući rastuća tržišta Dalekog istoka, Australije i Sjeverne Amerike.

Sajam turizma ne predstavlja samo osnovne turističke djelatnosti iz regije, nego i rastuća tržišta pustolovnog, sportskog, zdravstvenog, ruralnog, planinskog, nautičkog, gastronomskog, poslovnog, i kulturnog turizma, kao i ponude za godišnje odmore.

 

Svim članovima UPUHH-a su dostupne posebne cijene za izlaganje na sajmu.

Brošuru sajma možete preuzeti s na linku.

                                                                     

Za svu dodatnu komunikaciju možete kontaktirati direktno organizatora putem telefona: +385 1 7757 422, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.www.cetsummit.com

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane