Loading...

AccorHotels pokreće novi mobilni koncept smještaja

Inovativni koncept Flying Nest u početku je bio testiran na raznim kulturnim, sportskim i umjetničkim događajima diljem Francuske

Ovaj novi koncept mobilnog i održivog smještaja u skladu je s inovativnim pristupom AccorHotela s neprestanim preispitivanjem budućnosti gostoprimstva kao odgovor na zahtjeve gostiju koji traže i očekuju novosti i sve više uživanja u ekskluzivnim i inovativnim iskustvima. 
AccorHotels ima cilj pružiti svojim klijentima jedinstveno gostoprimstvo tijekom izvanrednih događaja i ispunjavanju smještajnih potreba gdje je i kada je kapacitet hotela ispunjen.

"Izvorno ovaj koncept razvijen je za klijente B-to-B (Agencije za organiziranje događaja, organizatora izložbi, festivala, događaje za korporativne klijente…), Koncept Flying Nest mogao bi se ponuditi i 
B-to-C u 2019 " , rekao je Sébastien Dupic, voditelj projekta nove tvrtke u AccorHotels-u.

Mobilni i fleksibilni koncept smještaja

Flying Nest je rješenje smještaja koje koristi konvertirajuće brodske kontejnere, osiguravajući brz i jednostavan prijevoz modula.
Ora-ïto, jedan od najcjenjenijih dizajnera svoje generacije, dizajnirao je ove mobilne „ guestrooms“. Izrađen da pruži funkcionalno i ugodno iskustvo, svaka cjelina sastoji se od šest modula napravljenih od prirodnog materijala i uređenih sa svim udobnostima hotelske sobe (Sweet Bed ibis posteljinom, privatnom kupaonicom, klimatiziranim dnevnim boravkom i s Wi- Fi vezom).

"Raspored cjelina, terasa i velikih prozora koji povezuju unutrašnjost svake sobe s vanjskim dijelom omogućuju gostima potpunu udobnost smješta ", rekao je Damien Perrot, potpredsjednik za dizajn u AccorHotels-u.

U skladu s obvezama i vrijednostima Grupe, moduli su dizajnirani vodeći brigu o održivosti: materijali, tehnike i oprema su ekološki prihvatljivi (ekološki prihvatljiva boja, drvena obloga iz ekološki upravljanih šuma, LED rasvjeta, itd.), dok moduli rade pomoću zelene energije (siva voda, itd.).

Ključne činjenice i brojke koncepta Flying Nest

Jedna cjelina (otok)
- 6 modula 
- 5 soba + 1 tehnička prostorija

Dimenzije jednog „otoka“
- Površina: 14x10 metara 
- Visina: 6 metara 
- Približna težina: 35 tona 
- ½ dana za postavljanje / pola dana za rastavljanje otoka 
- 2 i pol dana autonomije

Izvor: Turizmoteka/AccorHotels

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane