Loading...

12. KONGRES HRVATSKOG KAMPINGA

12. KONGRES HRVATSKOG KAMPINGA KUH

U organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), od 12.-14.11.2018. u Termama Tuhelj (Tuheljske Toplice), hotelu Well 4*, održava se najveći godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti, kao i svih zainteresiranih pojedinaca

Želite li saznati sve o aktualnim trendovima u europskom i hrvatskom kampingu, koji iz godine u godinu bilježi izvrsne rezultate i kao životni stil privlači sve veći broj poklonika?

Sudjelovanje na 12. Kongresu hrvatskog kampinga prilika je koju nikako ne biste smjeli propustiti!

 

Ovogodišnji 12. Kongres hrvatskog kampinga, od 12. do 14.11.2018., kroz stručni dio (raznovrsna predavanja od strane domaćih i stranih stručnjaka iz kamping sektora) i kroz izložbeno-sajamski dio (izložbom preko 20 modela mobilnih kućica i glamping šatora, te raznovrsne opreme i usluga u kampingu), zasigurno i u 2018. godini postaje centralno mjesto susreta hrvatskog kamping sektora i povezanih djelatnosti, razmjene iskustva i susreta sa kolegama iz sektora.

Dobrodošli na hrvatske dane kampinga!

Od samog početka, Kongres hrvatskog kampinga, u organizaciji KUH-a, nametnuo se kao centralni skup razmjene znanja i iskustava, edukacije i susreta predstavnika hrvatskog kamping sektora i povezanih djelatnosti.

Od prvog kongresa, održanog 2007. godine, pa do prošlogodišnjeg 11. Kongresa hrvatskog kampinga, ukupno je preko 2.150 sudionika dobilo je priliku razmijeniti iskustva i upoznati se, sagledalo je razvojne trendove i brojke europskog i hrvatskog kampinga, alate i načine promocije, raspravljalo o politici cijena i kvalitete, upoznalo i dogovorilo suradnju s direktorima predstavništava HTZ-a s nekih od najjačih emitivnih tržišta, razgovaralo s inozemnim i domaćim stručnjacima u kampingu, oglašavanju i povezanim djelatnostima, dobilo poticaj i nove ideje vezano uz poboljšanje kvalitete i prilagodbu očekivanjima gostiju kampova (glamping, mobilne kućice, vodeni parkovi, kvaliteta i raznovrsnost usluga, itd.), vidjelo najnovije inovativne modele mobilnih kućica, kao i ostalu najraznovrsniju opremu za kampove.

Međutim, ne manje važno, svake se godine velika pažnja posvećuje i raspravi oko razvojnih pitanja kamping sektora u Hrvatskoj, problematici i izazovima razvoja te podizanju opće razine konkurentnosti hrvatskog kamping sektora..

U sklopu kongresa, ujedno će se najboljim kampovima dodijeliti posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia's Best Campsites, OK mini camps, slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2018, i druga.

Na kongresu se očekuje veliki broj predstavnika kamping industrije iz naše zemlje i inozemstva, vlasnika i predstavnika kampova, javnog sektora i drugih gospodarskih te strukovnih udruženja u Hrvatskoj.

Prijavite se putem sljedećih linkova:

Pozivamo Vas da putem gornjih linkova potvrdite dolazak i rezervirate svoje mjesto čim prije, te time postanete dijelom velike kamping obitelji koja će se okupiti u Termama Tuhelj, od 12. do 14.11. ove godine.

Izvor: KUH

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane