Loading...

Hotel Valamar Riviera i Valamar Club Tamaris dobitnici turističkih oscara

Već četvrtu godinu zaredom hotel Valamar Riviera iz Poreča proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, a porečki obiteljski hotel Valamar Club Tamaris nagrađen je treću godinu zaredom vodećim ljetovalištem u Hrvatskoj. Ovogodišnjim nagradama World Travel Awards za 2016. Valamar je potvrdio iznimnu kvalitetu usluge te visoko postavljene standarde u turizmu.

I drugi Valamarovi hoteli su dobitnici nagrada - hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu osvaja nagradu za vodeći poslovni hotel, a kao vodeći hotel u Hrvatskoj bio je proglašen već dva puta, 2013. i 2015. godine.

'Sretni smo i iznimno ponosni da su tri naša hotela, Valamar Lacroma Dubrovnik, Valamar Riviera te Valamar Club Tamaris ponovno osvojili prestižne nagrade World Travel Awards. Ovo veliko priznanje potvrda je napornog rada i predanosti svih članova Valamarove velike obitelji te sve bolje kvalitete naše usluge. Čestitam svim zaposlenicima nagrađenih hotela te njihovom vodstvu', izjavio je ovom prilikom Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing u Valamar Rivijeri. 

Rikard Antičević, direktor regije Lanterna rekao je: 'Velika mi je čast u ime Valamar Club Tamarisa primiti ovu prestižnu nagradu treći put zaredom. Ova nagrada postala nam je pokazatelj da se držimo dobrog smjera i motivira nas da našim gostima i dalje pružamo nezaboravno iskustvo i najbolju uslugu.'

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine. 

Izvor: T-portal

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane

oglas (2)