Loading...

Natjecanje barmena „Zadivi nas svojim talentom“

Poštovani članovi Hrvatske sekcije barmena,


Hrvatska sekcija barmena  (HSB) u suradnji sa Gospodarskom interesnom udrugom proizvođača pića hrvatske (Giupph) organizira natjecanje barmena „Zadivi nas svojim talentom“ koje će se održati  28.11.2017. u Zuu Baru u Zagrebu, Ilica 283 sa početkom u 16h – 20h gdje će barmeni moći prezentirati svoje kreacije.

 

Za prijavu i pravila natjecanja molim Vas da kliknete da dolje navedeni link:

www.facebook.com/events/257979311393600/   (Na ovom linku je i link sa prijavnicom)

 

Pokaži svoju kreativnost i umijeće u pripremanju koktela - long drink! Barmen si i radiš u ugostiteljskom objektu? 
Pošalji nam svoj originalni koktel - long drink na bazi omiljenog jakog alkoholnog pića i zadivi nas svojim znanjem i talentom. Fotkaj, pošalji recepturu i osvoji nagradu!
Najatraktivniji koktell - long drink bit će promoviran na ISCRO 2017 (3. međunarodno ocjenjivanje kvalitete jakih alkoholnih pića) koje se održava 30. 11. 2017. u Zagrebu. Budi dio internacionalnog ocjenjivanja kvalitete ISCRO 2017 i svoj uradak pošalji najkasnije do 25.11. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Pravila sudjelovanja nagradnog natječaja “Zadivi nas svojim talentom!”

 

Na natjecanju mogu sudjelovati barmeni zaposleni u ugostiteljskim objektima koji su stariji od 18 godina, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, a čije prijave odgovaraju kriterijima natječaja.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je u razdoblju trajanja natječaja na Facebook zid postaviti autorsku fotografiju koktela - long drink ili video snimku izrade koktela - long drink. Recepturu je potrebno poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Receptura mora biti originalna, a barem jedan sastojak mora biti jako alkoholno piće hrvatskog proizvođača. Maksimalno može imati šest sastojaka, a dekoracija mora biti jestiva. Proizvodi koji će biti korišteni u koktelu - long drink moraju biti dostupni na tržištu RH. Uz to, potrebno je popuniti i poslati prijavnicu koju možete naći ovdje: https://files.fm/u/n8bbyyuu

 

Natjecatelj će pripremati po jedan koktel. Natjecatelj sa sobom mora ponijeti; opremu sa kojom će pripremati koktel, čašu u kojoj će servirati koktel, te sve sastojke dekoracije i pića koje je prijavio u recepturi

 

Kriteriji po kojima će se ocjenjivati prijave su:

 

1) Kreativan i zanimljiv naziv koktela - long drink,

2) Dekoracija koktela - long drink

3) Kombinacija sastojaka koji su korišteni (Okus i Miris),

4) Stručni rad se neće ocjenjivati osim praćenja normativa po predanoj recepturi.

 

 

Dobitnike će odabrati žiri HSB-a

 

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja u sljedećim slučajevima: - Ako sudionik prekrši ova pravila - Ako je prijava uvredljivog ili vulgarnog sadržaja - Ako se autor fotografije ili video snimke prema drugima odnosi s omalovažaanjem, vrijeđajući tuđa vjerska, politička i osobna uvjerenja - Ako sudionik natječaja poziva na prekomjernu konzumaciju alkohola - Ako se krše tuđa autorska prava - Ako se krši Facebookov 'Terms of use'. - Ako se ustanovi da je natjecatelj mlađi od 18 godina.

 

Fond nagrada uključuje sljedeće:

 

1) Jedna novčana nagrada u visini od 1000 kuna za prvo mjesto,

2) Jedan poklon paket jakih alkoholnih pića raznih proizvođača za drugo mjesto.

 

Rezultati natječaja bit će objavljeni 24 sata nakon zatvaranja natječaja na stranici www.facebook.com/Giupph Dobitnici nagrađenih koktela - long drink suglasni su da svoj autorski koktel - long drink osobno prezentiraju na ISCRO 2017 koji će se održati u Zagrebu 30. 11.2017. godine.

 

Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora Nagradnog natječaja prema dobitniku. Ukoliko se dobitnik ne javi 30 dana nakon završetka natječaja, gubi pravo na nagradu.

 

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u svezi pravila natjecanja, slobodno kontaktirajte Vedrana Petrovića na dolje navedeni kontakt.

 

Lijep pozdrav i veselim se skorom viđenju.

 


Vedran Petrović
Melissic Pharm d.o.o.
Ružmarinka 7, 10 000 Zagreb
Mob: 098 315 846
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane

oglas (2)