Loading...

MEDITERRANEAN BLUE, ODRŽAVA SE 1. i 2. OŽUJKA 2018. U HOTELU HILTON, MALTA.

5. mediteranski turistički Forum održat će se 1. i 2. ožujka 2018. u hotelu Hilton na Malti.

Ova tema je mediteranska tema; Lijep život ujedinjuje sve (BLUE). Očekuje se da će preko 1000 ljudi s interesom za Mediteranski turizam iz više od 39 zemalja pohoditi forum s ciljem rasprave o putevima za poticanje turizma kao sredstvima za postizanje mira i stabilnosti diljem regije. Međunarodni, iskusni govornici će se okupiti kako bi podijelili svoja iskustva i znanja sa sudionicima i potaknuli ih da pokrenu održive turističke projekte i inicijative.

DAN 1.

Prvi dan će uglavnom uključivati majstorske tečajeve o mediteranskoj gastronomiji, vjerskom turizmu, destinacijskom marketingu, infrastrukturi i nekretninama, tehnologiji i upravljanju događajima.

DAN 2.

Drugoga dana održat će se forum, uključujući i očekivane zabavne sadržaje, obećavajući da će to biti najbolja međunarodna konferencija o turizmu ove godine!

U večernjim satima predviđen je događaj iznenađenja koji će kruniti Mediteransku turističku Gala Večeru. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Malte Marie-Louise Coleiro Preca i podržava ga Udruga Malta Hotels and Restaurants (MHRA) te vlada Malte. Mediteranska turistička zaklada je pridružena članica UNWTO-a.

Izvor: http://www.medtourismforum.com/ 

 

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane

oglas (2)