Loading...

Održano prvo natjecanje "Best hotel barmen"

U organizaciji Hrvatske sekcije barmena - HSB-a, pri Udruzi poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske UPUHH-u, održano je prvo natjecanje takve vrste za Najboljeg hotelskog barmena. Više od 30 sudionika iz cijele Hrvatske okupilo se na prvom natjecanju barmena koji rade u hotelskim barovima, kojemu je domaćin bio hotel Valamar Diamant.

Valamar Riviera d.d. imao je čak 15 predstavnika iz Poreča, Rapca i Dubrovnika koji su svoju kreativnost i maštu odmjeravali u kategorijama After dinner cocktails i Long drink, koje su suci posebno bodovali kao i stručni rad u svakoj kategoriji.

                          

Za najboljeg hotelskog barmena u kategoriji After dinner cocktails titulu je ponio Luka Faflja (Imperial - Rab), drugo mjesto osvojio je njegov kolega Dominik Šanko, a treće Nino Karlovčec (Valamar Riviera). Najbolja u stručnom radu bila je Mišela Leskovar.

Pobjednik u kategoriji Long drink Valamarov je barmen Alen Muratović, a drugo i treće mjesto osvojili su kolege iz Imperiala Rab - Luka Faflja i Marko Dumičić.

Ekstra bodove za stručni rad dobila je Iva Dumičić (Imperial Rab).

Organizatorica natjecanja, Dragana Franković, predsjednica Hrvatske sekcije barmena tom je prigodom istaknula: „Nakon prvog natjecanja i velikog odaziva sigurna sam da će ovakvo odmjeravanje snaga postati tradicija. Više od 30 mladih ljudi, uistinu majstora svoje struke, pokazalo je ne samo iznimnu vještinu i talent, već i velik trud i napor kako bi postali najbolji i gostima pružili nezaboravno iskustvo boravka u hotelu. Jer, i okusi su dio „razglednice“ koje gost nosi pri povratku kući, što je ujedno i velika čast i priznanje svima nama koji radimo u ovoj struci.“ 

                                                                               

 

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane

oglas (2)