Loading...

Može li hrvatski turizam 365?

365 Hrvatska 365 Hrvatska

Zašto u Hrvatskoj turizam ne funkcionira tijekom svih 12 mjeseci? Zašto ne razvijamo ponudu tijekom cijele godine? Zašto prihvaćamo takvu situaciju i što možemo učiniti da se ona promijeni? Tko može biti inicijator promjena i kako ih ostvariti? Kako ostvariti uspješnu i atraktivnu cjelogodišnju sezonu i jesmo li spremni za to?
Konferencija „Može li hrvatski turizam 365?” ponudit će odgovore na ta pitanja.
Prva turistička konferencija koja se bavi cjelogodišnjim turizmom u Hrvatskoj dovodi eminentne turističke stručnjake iz šire regije i predstavnike najvažnijih turističkih institucija u Hrvatskoj kako bi zajedno definirali put prema pokretanju hrvatskog turizma koji traje 365 dana u godini te načine i recepte kako to i ostvariti.
Održat će se 4. listopada u Zagrebu u Hotelu Sheraton pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore. Organizator konferencije je tvrtka Julius Rose d.o.o. na čijem je čelu Ivana Kolar koja ima dugogodišnje iskustvo u turizmu kontinentalnog dijela zemlje.
Stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Mađarske podijelit će svoja uspješna iskustva, kao i svoje sugestije i smjernice za daljnji razvoj hrvatskog turizma.
Konferencija je namijenjena direktorima i predsjednicima uprava velikih turističkih kompanija, poduzetnicima i obrtnicima koji sudjeluju u turističkom procesu i prihodu, predstavnicima turističkih i gospodarskih institucija, predstavnicima turističkih zajednica, stručnim te drugim udrugama te svim osobama i subjektima koji jesu, ili bi tek mogli biti, uključeni u hrvatski turizam. Za članica UPUHH-a 20% popusta.

Više informacija i prijave na www.turizam365.com

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane