Loading...

HOW Festival 2017

How Festival 2017. How Festival 2017.

Prvi festival na temu hotelskih operacija / everyday hotel business


HOW (Hotel Operations Weekend) Festival prvi je festival u Europi na temu hotelskih operacija koji se održava 28. i 29.rujna 2017.godine u Falkensteiner hotelu Iadera u Petrčanima – Zadar.

Na Festivalu će se razgovarati o globalnim trendovima u hotelskim operacijama te modelima optimizacije poslovanja i unapređenju komunikacije i prodaje prema klijentima – teme koje su internim istraživanjem odabrali sami hotelijeri, a namijenjen je direktorima hotela te voditeljima operacija i hotelskih odjela.

 

Program je segmentiran na prvi dan u kojem su panel diskusije i predavanja za sve sudionike dok drugi dan su organizirane paralelne radionice podijeljene na hotelske odjele poput:

Domaćinstvo:

-          Outsourcing hotelske praonice – isplati li se?

-          Organizacija domaćinstva – kako smanjiti trošak, a u isto vrijeme povećati efikasnost osoblja

Recepcija:

-          „Seeking an authentic experience“– kako recepcija može turistima približiti lokalni način života i doživljaj?

-          Kako se tehnologija implementira u recepciju?

Hrana i piće:

-          Kako povećati iskoristivost i smanjiti trošak hrane?

-          Kako hotelski barovi mogu biti profitabilni?

Prodaja i marketing:

-          Digitalne mreže i web sadržaj – koliko je važan?... i druge teme

Tehnologija:

-          Kako odabrati pravu tehnologiju ?...  i druge teme

 

Neki od preko 50 potvrđenih regionalnih i međunarodnih stručnjaka HOW Festivala 2017, koji dolaze isključivo s fokusom na globalne trendove koji za svrhu imaju podizanje kvalitete hotelskih operacija, su: Frank Reul, Accor International; Jacques L. Morand, Hyatt International; Piet Boogert, Lloyds Hotel & Cultural Embassy Amsterdam; Dalibor Šumiga, Promosapiens; Denis Galić, HGE Consilio; Gregor Jamnik, Best Western Premier Hotel Slon; Frank Gueuning, Les Roches University i mnogi drugi.

 

Kompletan program kao i sve informacije o Festivalu možete vidjeti na www.howfestival.com

Osim edukativnog dijela, cilj Festivala je umrežavanje i zabava sudionika te upravo iz tog razloga organiziramo party uz DJa tokom večernjih i noćnih sati. 

VIJESTI IZ UPUHH-a
Redovito u Vaš sandučić
 

Vaša Email adresa neće biti vidljiva niti korištena za reklamiranja treće strane

oglas (2)