Loading...

BEST HOTEL BARMEN 25. - 27.4.2019. Family Life Bellevue, Rabac Featured

Written by
Utorak, 26 Ožujak 2019 13:14
Hrvatska sekcija barmena pri UPUHH organizira drugo po redu natjecanje pod nazivom "Best hotel barmen" od 25. - 27.4.2019. u Family Life Bellevue hotelu, u Rabcu.
Natjecanje se odvija u dvije kategorije, before i after dinner cocktail, te se sastoji od tri dijela natjecanja; ulaska u kvalifikacije, polufinale i finale. Tijekom natjecanja ocjenjuje se miris, okus izgled, stručni rad, prezentacija, odnos sa gostima, spretnost i sam show barmena. Za natjecanje predviđena je izrada autorskih cocktaila poznatijih kao 'signature cocktails' te svaki barmen na početku natjecanja izrađuje četiri koktela u trajanju od 12 minuta. 
Od 36 natjecatelja, koliko ih najviše može sudjelovati na ovom natjecanju, polovica najbolje plasiranih ulazi u pulufinale dok u finalu očekujemo po 3 najbolja barmena iz svake kategorije koji u 10 minuta trebaju pripremiti 5 cocktaila.
 
Veselimo se i vašem odazivu na natjecanje! 
 
Prijave na natjecanje možete izvršiti putem prijavnice na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
 
© 2016 Sva prava UPUHH