2. radni sastanak partnera na projektu

TURISTIČKI SEKTOR I ULOGA SOCIJALNOG DIJALOGA

2. RADNI SASTANAK PARTNERA NA PROJEKTU

U petak, dana 14. prosinca 2018. godine, održan je 2. radni sastanak svih partnera na projektu ''Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga'' u prostorijama STUH-a s početkom u 10:00 sati.

Dana 14. prosinca, u petak, u prostorijama STUH-a održan je 2. radni sastanak partnera na projektu „Turistički sektor i uloga socijalnog dijaloga“, a na kojem je STUH okupio 5 vodećih udruga u turističkom sektoru UPUHH, UHPA, HFHS, OMH i KUH. Na radnom sastaku partneri na projektu razgovarali su o važnosti socijalnog dijaloga, socijalnim mrežama i potrebnim komunikacijskim vještinama. Projekt za specifičan cilj ima unaprijediti kvalitetu socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje stručnih kapaciteta socijalnih partnera te je u cilju uspješnog komuniciranja interesa sektora potrebno ojačati glasa sektora te upravo zbog toga u projektu je prepoznat veliki potencijal. Na sastanku su prisustvovali predavači koje su partneri odabrali, a koji će vršiti edukacijske radionice u idućoj fazi projekta. Predavači su se predstavili kratkim prezentacijama te su odabrani temeljem kompetencija, iskustva rada u struci te zajedničkog interesa s partnerima projekta da se unaprijedi socijalni dijalog između sektora i vladinih tijela.

Na 2. radnom sastanku partneri su odobrili predavače i radionice koje će oni voditi te je dogovoreno da će radionice biti kreirane do kraja siječnja 2019. Dogovoren je i termin okruglog stola krajem siječnja, a koji je ujedno i posljednja aktivnost prve faze projekta. Prva edukacijska radionica dogovorena je za 11. i 12. veljače 2019. godine.

Više informacija molimo potražite na linkovima u nastavku:  www.strukturnifondovi.hrhttp://www.esf.hr/natjecaji/dobro-upravljanje/jacanje-socijalnog-dijaloga-faza-iii/ 

Osoba za kontakt pri UPUHH-u: Rina Zirić, voditeljica projekata; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 


Izvor: UPUHH